Litterær salon om pårørende og skrift tirsdag d. 21. februar kl. 17-19. 

Kom til den fjerde af en lille perlerække af litterære saloner i Center for Kunst og Mental Sundhed, hvor samtidsforfattere, forskere og mennesker med levet erfaring fra psykiatrien giver indblik i emner relateret til kunst og mental sundhed.

Denne aften sætter vi fokus på de pårørende. Aftenens tre oplægsholdere har alle på hver deres måde arbejdet med den pårørende.

Anne Lindhardt er psykiater og tidligere formand for Psykiatrifonden. Anne er desuden co-terapeut i en skrivegruppe for pårørende til psykisk syge i Center for Kunst og Mental Sundhed og vil fortælle om pårørende-problematikker.

Liv Dimand Duvå er forfatter og har skrevet flere romaner. Hendes debut ”Vi er vel helte” handler om Billie, der er datter af en psykisk syg og alkoholiseret far, om skam og om afmagt.

Trisse Gejl er forfatter med tilknytning til Center for Kunst og Mental Sundhed, hvor hun har ledet flere skrivegrupper. Til maj udkommer hendes niende roman ”De unævnelige”, hvor hun fortæller om nedarvede fortielser, om sin mors bipolare diagnose og styrt og om at udvikle sig til en følelses-seismograf.

Grundet pladskapacitet koster det 30 kr. at tilmelde sig, så tøv ikke med at købe en billet: https://billetto.dk/e/parorende-og-skriften-billetter-795804

Vi glæder os til at ser jer!

Adresse: Center for Kunst og Mental Sundhed, Psykiatrisk Center Amager
Hans Bogbinders Allé 3, 2.tv, 2300 København S