Teamet

Birgit Bundesen

Stifter af Center for Kunst og Mental Sundhed. Uddannet litterat og psykiater. Overlæge på Psykiatrisk Center Amager. Formand for Foreningen Kunst og Mental Sundhed. Koordinator af forskningsprogrammet REWRITALIZE.

Anéh Hajdu

Sekretariatsleder. Uddannet litterat og moderne kultur, journalist og MBA med solid ledelseserfaring fra udviklingsprojekter, partnerskaber og kommunikation. Leder administration og drift.

Anna Rieder

Husforfatter med brugererfaring. Uddannet fra forfatterskolen. Underviser skrivegrupper i REWRITALIZE og fortsætterskrivegruppe. Næstformand i Foreningen Kunst og Mental Sundhed

Peter Franceschi.

Værkstedsleder. Billedkunstner. Leder af Åben værksted og tovholder på Åben Scene

Claus Poulsen

Vært og leder af Hospitals radio. Uddannet i filosofi og oldgræsk. Teknisk ansvarlig for Åben scene

Pablo Llambías

Husforfatter. Uddannet fra jysk musikkonservatorie og film- og medievidenskab. Undervist i skrivegrupper i REWRITALIZE siden 2017.

Trisse Gejl

Husforfatter og uddannet i kultur og æstetik. Trisse underviser flere skrivegrupper og har siden 2018 været tilknyttet forskningsprojektet REWRITALIZE.

Martin Glaz Serup

Husforfatter. Uddannet fra Forfatterskolen og ph.d. i litteraturvidenskab og moderne kultur. Undervist i skrivegrupper i REWRITALIZE siden 2017. Ansat som forsker og skrivegruppeleder.

Claus Handberg

Projektansat forfatter. Claus har undervist skrivegrupper i REWRITALIZE siden 2021 og leder nu pårørendeskrivegruppen.

Gry Ardal Printzlau

Forskningsassistent. Psykolog og filosof. Ansvarlig for dataindsamling.

Susanne Henningsson

Forsker. Neurovidensabskvinde. Filosof og skønlitterær forfatter. Forskningsassistent. Ansvarlig for kvantitative og mixed method databehandling.

Kasper Levin

Forsker. Lektor på RUC. Uddannet i psykologi og filosofi med særlig fokus på æstetisk erfaring. Deltager i den kvalitative databehandling.

Ida Bencke

Huskurator. Uddannet i moderne kultur med baggrund i den selvorganiserende kuratorverden og medstifter af Laboratoriet for Økologi og æstetik. Leder af udstillingsplatoformen Ømme Knapper

Dea Anthonsen

Huskurator. Uddannet i moderne kultur med baggrund i den selvorganiserende kuratorverden og medstifter af Laboratoriet for Økologi og æstetik. Leder af udstillingsplatoformen Ømme Knapper.

Bent Rosenbaum

Leder af forskningsprojektet REWRITALIZE. Psykiater og psykoanalytiker. Adj. Professor på Institut for psykologi, KU. Supervisor.

Jon Brestisson

Huspsykolog. Uddannet litterat og psykolog. Co-terapeut i kunst- og skrivegrupper.

Camilla Hjortdal Sindahl

Camilla er uddannet læge og er tilknyttet CKMS som co-terapeut. Hun indgår i Empowerment:DRAMA PSYCH!

Anita Jensen

Forsker med ansvar for indsamling af viden om nationale indsatser i feltet kunst og mental Sundhed.

Morten Dahl

Sygeplejerske. Co-terapeut i skrivegrupper.

Anne Lindhardt

Psykiater og gruppeanalytisk ekspert.  I CKMS er Anne co-terapeut i skrivegrupper og i pårørendegruppen. Hun superviserer også teamet.

Lotte Arnsbjerg

Uddannet skuespiller og kunstnerisk leder af Empowerment. DRAMA:PSYCH!, som er et kunsttilbud og forskningsprojekt, som undersøger om dramagrupper kan være gavnlige for mennesker med erfaring fra psykiatrien.

Subhasree Biswas

Leder tekstilværkstedet. Master i Visuel Kultur og mode design; herunder Sustainability and Responsibility. Forsker i visuel kultur og har en særlig interesse for Art Brut, skrift på og i tekstil.

Sebastian Kahr Rasmussen

Stud. med og også uddannet danser fra Den Danske Scenekunstskole. Sebastian er co-terapeut i dramagruppen Empowerment. DRAMA:PSYCH

Selma Skaderis Kretzschmar

BA i Litteraturvidenskab. Forskningsassistent i CKMS  og bidrager med alle tænkelig PA-opgaver i dagligdagen

Emelie Soelberg

Praktikant. Uddannet i statskundskab. SoMe redaktør

Katrine Winther

Praktikant og specialestuderende litteraturvidenskab

Sandra la Cour

Praktikant psykologi

Simon Sivertsen

Praktikant og teknisk assistent ved hospitalsradio og Åben Scene.