Aktivitetsteamet

Birgit Bundesen

Stifter af Center for Kunst og Mental Sundhed. Uddannet litterat og psykiater. Overlæge på Psykiatrisk Center Amager. Formand for Foreningen Kunst og Mental Sundhed. Forsker i forskningsprogrammet REWRITALIZE.

Keld Stehr Nielsen

Sekretariatschef CKMS. Phd i kognitionsforskning. Mange års ledelseserfaring fra bla Danske Bank.

Jon Brestisson

Psykolog og teamleder med ansvar for sundhedsfaglige co-terapeuter. Uddannet litterat og psykolog. Co-terapeut i kunst- og skrivegrupper.

Peter Franceschi.

Værkstedsleder. Billedkunstner. Leder af Åben værksted og tovholder på Åben Scene

Helga Bach-Mortensen.

Studentermedhjælp. Uddannet danser og læser Folkesundhedsvidenskab

Helena Højgaard

Studentermedhjælp. Uddannet danser og stud med.

Mie Munk

Sekretær i virksomhedspraktik. Uddannet dyrlæge.

Pablo Llambías

Husforfatter og kunstnerisk leder i CKMS. Uddannet fra jysk musikkonservatorie og film- og medievidenskab. Undervist i skrivegrupper i REWRITALIZE siden 2017.

Anna Rieder

Husforfatter med brugererfaring. Uddannet fra forfatterskolen. Underviser skrivegrupper i REWRITALIZE og fortsætterskrivegruppe. Næstformand i Foreningen Kunst og Mental Sundhed

Trisse Gejl

Husforfatter og uddannet i kultur og æstetik. Trisse underviser flere skrivegrupper og har siden 2018 været tilknyttet forskningsprojektet REWRITALIZE.

Claus Handberg

Projektansat forfatter. Claus har undervist skrivegrupper i REWRITALIZE siden 2021 og leder nu pårørendeskrivegruppen.

Martin Glaz Serup

Husforfatter. Uddannet fra Forfatterskolen og ph.d. i litteraturvidenskab og moderne kultur. Undervist i skrivegrupper i REWRITALIZE siden 2017. Ansat som forsker og skrivegruppeleder.

Lotte Arnsbjerg

Uddannet skuespiller og kunstnerisk leder af Empowerment. DRAMA:PSYCH!, som er et kunsttilbud og forskningsprojekt, som undersøger om dramagrupper kan være gavnlige for mennesker med erfaring fra psykiatrien.

Morten Dahl

Sygeplejerske. Co-terapeut i skrivegrupper.

Dorthe Dahl

Co-terapeut i skrivegrupper. Sygeplejerske

Camilla Hjortdal Sindahl

Camilla er uddannet læge og er tilknyttet CKMS som co-terapeut. Hun indgår i Empowerment:DRAMA PSYCH!

Anne Lindhardt

Psykiater og gruppeanalytisk ekspert.  I CKMS er Anne co-terapeut i skrivegrupper og i pårørendegruppen. Hun superviserer også teamet.

Bent Rosenbaum

Psykiater, dr med. Træningspsykoanalytiker. Adjungeret professor ved Institut for Psykologi, KU. Lektor Psykiatrisk Center Amager. Supervisor for skrivegruppeledere i CKMS.

Dea Anthonsen

Huskurator. Uddannet i moderne kultur med baggrund i den selvorganiserende kuratorverden og medstifter af Laboratoriet for Økologi og æstetik. Leder af udstillingsplatoformen Ømme Knapper.

Ida Bencke

Huskurator. Uddannet i moderne kultur med baggrund i den selvorganiserende kuratorverden og medstifter af Laboratoriet for Økologi og æstetik. Leder af udstillingsplatoformen Ømme Knapper

Katrine Winther

Praktikant og specialestuderende litteraturvidenskab

Marie Østrup

Studentermedhjælp. BA i litteraturvidenskab. Stud. psych

Sebastian Kahr Rasmussen

Stud. med og også uddannet danser fra Den Danske Scenekunstskole. Sebastian er co-terapeut i dramagruppen Empowerment. DRAMA:PSYCH