Er du psykiatribruger og under 30 år, kan det være, du har lyst til at være med til at deltage i en gruppe, der vil beskæftige sig med metoden Slow Looking. Gruppestart er onsdag d. 1. marts kl. 09.15-10.45, og vil forløbe over 15 uger.

Gruppen vil finde sted på Frederiksberg Museerne, som er en samling af forskellige museer på Frederiksberg. Du kan læse mere om museerne på frederiksbergmuseerne.dk. Gruppen bliver ledet af Cecilie, som er museumsinspektør med speciale i kultur og sundhed. Udover Cecilie vil Jon, som er psykolog og tilknyttet Center for Kunst og Mental Sundhed, være til stede i gruppen og sørge for, at rummet er trygt for alle, og hjælpe hvis man får det dårligt.

Metoden Slow Looking har rod i meditation, men er også meget mere end det. Blandt andet fordi den inviterer til, at man deler og reflekterer over sin oplevelse med andre. Derfor vil I måske opleve at Slow Looking også kan være en social oplevelse, der understøtter koncentration, fokusering og ikke mindst kreativ tænkning. Og så kræver det ingen anden forudsætning at deltage end nysgerrighed!

Vi vil komme rundt på alle museerne på skift, og efterhånden som vi får øvet os i metoden, vil der også blive inkluderet kreative skriveøvelser på baggrund af Slow Looking.

Hvis du er interesseret i at høre og/eller vil melde dig til gruppen, kan du skrive en mail på: foreningenkms@gmail.com.