Forskningsprojekt med skrivegrupper i psykiatrien: REWRITALIZE din Recovery 

Vil du gerne deltage i en kreativ skrivegruppe ledet af nogle af landets bedste forfattere som en del af et stort forskningsprojekt i psykiatrien?
Hvis du er
–  over 18 med
– i aktiv behandling i psykiatrien
– lyst til at deltage i et forskningsprojekt, som er sin første af sin slags i verden, og potentielt kan påvirke den danske psykiatri til
at inkludere skrivegrupper som en del af behandlingstilbuddene – så meld dig til!
Skriv en mail med navn og hvor du er tilknyttet i behandling til:
pca-rewritalize.region-hovedstadens-psykiatri@regionh.dk
Book selv en tid til obligatorisk interview inden opstart:  Vælg det center, du er tilknyttet. Hvis du ikke er tilknyttet enten psykiatrien på Amager, Nørrebro, Holbæk, Bornholm, Hillerød eller Vordingborg, så vælg Amager.

 

https://system.easypractice.net/overview/rewrinterview

 

Hvis du vil vide lidt mere om kunstgrupperne, som skrivegrupperne er en af, kan du se vores lille film her:

 

https://drive.google.com/file/d/19YqAYPj0HHFiedfv7bSn-zplaATII3OC/view?usp=sharing

 

Mere om forsøget: Studiet er et randomiseret klinisk studie og det vil sige, at der bliver trukket lod om pladserne. Enten kommer man i en aktiv gruppe og så kan man starte i skrivegruppe umiddelbart efter. Hvis man kommer i kontrolgruppen, vil man stadig få tilbudt en plads, men må så vente 11 måneder.
Skrivegrupperne forløber en gang ugentligt i samme tidsrum over 14 uger+ 15. gang efter en
måned. Det er vigtigt, at man kan deltage så meget som muligt. De konkrete tidspunkter og startdatoer varierer fra center til center.

 

Til personale: her link til rekrutteringsfolder og plakat til ophæng: Til ophæng_ REWRITALIZE 220224 REWRITALIZE din Recovery (Folder)Information om REWRITALIZE (til personale)